A C T I V I T E I T E N


Tijdens elk bezoek brengen onze consultants het interactieve PPM-systeem, op punt gezet in 1985, in praktijk. Elk bezoek verloopt als een vertrouwelijk gesprek dat volgens een vaste methode in 3 stappen plaatsvindt: promotie, prospectie en marktanalyse.promotie
Plus Point Marketing brengt uw bedrijf, uw product of productassortiment op een actieve en aanschouwelijke manier onder de aandacht van uw doelgroep. tijdens deze presentatie belichten wij de eigenschappen, voordelen en toepassingsmogelijkheden. Hierbij maken wij gebruik van didactisch materiaal, foto's en monsters.
prospectie
Tijdens de presentatie peilen wij op basis van uw persoonlijke vragenlijst naar de interesse in uw product, naar de graad van belangrijkheid van de contactpersoon voor uw bedrijf en naar eventuele projecten op kort en middellange termijn. maandelijks krijgt u van elk bezoek een uitgebreid rapport. Dat omvat alle nuttige gegevens, projectinformatie en de antwoorden op uw vragenlijst. op basis van deze rapporten kan u commerciŽle acties starten, een relatie opbouwen met uw doelgroep en concrete verkoop realiseren.
marktanalyse
Na het beŽindigen van elke regio maken wij op basis van de individuele fiches per bezoek een globale analyse. Dit marktanalyserapport geeft u aan de hand van statistische gegevens, een concreet en realistisch beeld van uw bedrijf en uw producten bij uw doelgroep in deze regio.
Goldweb-Designstudio.nl