P L U S   P O I N T   M A R K E T I N G


Plus Point Marketing heeft al sinds 1985 zich gespecialiseerd in het bezoeken van alle belangrijke actieve architecten, interieurarchitecten en andere bouwprofessionelen in BelgiŽ en het Groot Hertogdom Luxemburg.

Via deze 1-to-1 communicatie bouwde Plus Point Marketing een persoonlijke vertrouwensrelatie uit met deze doelgroepen en bracht producenten op actieve wijze onder hun aandacht. Plus Point Marketing is in samenwerking met enkele partners, die werken met dezelfde benaming en methodiek, ook actief in een aantal andere Europese landen waaronder Duitsland, Frankrijk, ItaliŽ, Nederland, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland.


1-TO-1   C O M M U N I C A T I O N


De ervaren consultants van Plus Point Marketing bezoeken alle voorschrijvers in de bouw: "actieve" architecten, interieurarchitecten en sleutel-op-de-deurfirma's.

Daarbij hanteren zij het Plus Point Marketing-systeem: Promotie, Prospectie, Marktanalyse.

Onze doelgroepen zijn opgenomen in een selectieve database, die continu wordt geupdatet. Niet alleen informeren wij deze groepen over uw producten of diensten, ook peilen we meteen naar hun interesse en potentieel op korte en middellange termijn.

Op basis van ons gedetailleerde bezoekersrapport kunnen uw medewerkers onmiddellijk resultaatgerichte opvolging geven en projecten realiseren.


 
Goldweb-Designstudio.nl